News & Updates

Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve naše drage bosance i hercegovce da je bosanskohercegovačka asocijacija Koventri zvanično registrovana kao dobrotvorna organizacija. Dobili smo obavijest od Komisije za dobrotvorne organizacije u Velikoj Britaniji da je naša organizacija upisana u Registar dobrotvornih organizacija sa registrovanim dobrotvornim brojem 1192843.

Odluka o registraciji temeljila se na procjeni podataka dostavljenih tokom postupka prijave i izjava danih u obrascu i zadovoljni smo što je bosanskohercegovačka organizacija Koventri osnovana u dobrotvorne svrhe samo u javnu korist.

Nadamo se da će ovaj korak biti samo jedan od koraka ka uspjehu i većem napretku naše asocijacije. Zahvaljujemo se BH UK Network u na saradmki i ukazanoj pomoći .

Za naše bh.građane u Koventriju možemo samo reći; čestitamo na upornosti i strpljenju da i naša asocijacija bude zvanično upisana kao jedna ozbiljna neprofitna organizacija koja ima za cilj da kroz svoje aktivnosti i projekte aktivno pomogne svim našim građanima.
Izvršni odbor BH asocijacije Koventri