News & Updates

BHFunEdu Camp je domaća kamp škola za djecu i tinejdžere koji žele uživati u kulturi i historiji Bosne i Hercegovine. Pored učenja i prisjećanja o tradiciji i običajima, BHFunEdu Camp nudi širok spektar zabavnih aktivnosti i raznolikih izleta u neke od najboljih bosanskohercegovačkih atrakcija. Mi smo ekipa koju čine stručno osoblje turističke agencije Insider Sarajevo, profesori, učitelji i saradnici okupljeni s ciljem pružanja jedinstvenog doživljaja našim kamperima. Kamp nudi 24‐satni nadzor i sigurno okruženje prilagođeno različitim aktivnostima i potrebama. Kamp se nalazi u blizini glavnog grada i predstavlja idealno polazište za obilazak nekih od najznačajnijih atrakcija širom zemlje.

Zašto izabrati BHFunEdu Camp?

Jedinstveni izleti i noenje u hercegovačkim turističkim draguljima Mostaru i Blagaju kao i mnogobrojniobilasci srednjovjekovnih tvrđava, tajanstvenih piramida i atrakcija u kojima žive zabava i avantura.

Ako tražite luksuzni tip kampa sa cjelodnevnom uslugom, ne birajte nas! Naš kamp je osmišljen da ponudi autentičko kamp i izviđačko iskustvo u nenadmašnom prirodnom okruženju. Naš cilj je educirati naše mlade kampere o bogatom kulturno‐historijskom naslijeđu Bosne i Hercegovine. Na ovaj način, mladi kamperi će oživjeti čari bosanskohercegovačkih gradova, sela, planina, zanata, umjetnosti, kao i duh življenja u Bosni I Hercegovini. Kamp pruža dinamičan i raznovrstan program uz avanturu na rijeci (rafting) i ranču konja, sportske aktivnosti, turističke izlete, i izvrstan je način za istraživanje prirode u sigurnom okruženju u pratnji stručnog tima turističkih i planinskih vodiča, učitelja i profesora, unapređenje engleskog i bosanskog jezika, uz uživanje u nekim od najljepših i najuzbudljivijih atrakcija u Bosni i Hercegovini.

 

BITNE INFORMACIJE
Vrijeme održavanja kampa:
Ponedjeljak, 13. juli – ponedjeljak, 20. juli 2020. Ponedjeljak, 20. juli – ponedjeljak, 27. juli 2020. Ponedjeljak, 27. juli – ponedjeljak, 03. avgust 2020. Ponedjeljak, 03. avgust – ponedjeljak, 10. avgust 2020.

Lokacija: Igman, Planinarski dom PSD Prijatelj prirode Kamp je osmišljen za učesnike od: 12 ‐ 16 godina Minimalan boravak: 1 sedmica
Minimalna veličina grupe: 20+ učesnika

Sobe:

Kamp sa višekrevetnim sobama i čistom posteljinom Prostrani prirodni tereni za sport i avanturu
Glavna dvorana koja održava duh planinske kolibe

Program:

Kamp nudi poseban doživljaj ljetnog planinskog kampa i druženje sa kamperima iz cijele Bosne i Hercegovine.

BHFunEduCamp:širok spektar aktivnosti uz omiljene sportove na otvorenom i igre koje promoviraju pravilnu upotrebu bosanskog i engleskog jezika, sticanje vještina aktivnosti i snalaženja u prirodi, sklapanje novih prijateljstava, vježbu samodiscipline.
Sport: košarka, fudbal, odbojka, rafting…

Igre: potraga za blagom, BHFunEdu olimpijada, igre bez granica, rješavanje zagonetki, milijunaš, igra asocijacija, predstava, karaoke, talent show…
Vještine: kuhanje, zanat, fotografija i pravljenje filmova, orijentiring u prirodi
Takmičenja: Izbor za najbolju fotografiju/film, izvedbu

Izleti: Mostar, Blagaj, srednjovjekovni gradovi i tvrđave, Visoko piramide, Bašbašća, Olimpijske planine, Ravna Planina, obilazak Sarajeva…

CIJENA:
1‐SEDMIČNI BORAVAK: 929,00 KM
2‐SEDMIČNI BORAVAK: 1.699,00 KM
DEPOZIT ZA OŠTETU IMOVINE: 200,00 KM
POPUST: 5 % ZA RANE PRIJAVE (DO 15. MARTA 2020. GODINE) ROK ZA PLAĆANJE: 01. JUNI 2020.

 

Šta možeš očekivati od kampa?

  • ‐  Imati ćeš priliku istraživati okoliš i uživati u bogatom kulturno‐historijskom naslijeđu Bosne i Hercegovine uz jedinstven doživljaj tradicije i običaja
  • ‐  Upoznati ćeš nove prijatelje i uživati u novim avanturama tokom raftinga, jahanja, planinarenja…
  • ‐  Imati ćeš priliku biti samostalna osoba koja donosi vlastite odluke i preuzima odgovornost

Steći ćeš nove vještine i znanja

Cijena uključuje:

  • 14 sati kvalitetnog engleskog jezika kroz programske aktivnosti i igru sedmično
§ 14 sati kvalitetnog bosanskog jezika kroz programske aktivnosti i igru sedmično
§ 24‐satni nadzor i brigu iskusnog i kvalificiranog osoblja uz prisustvo zdravstvenog radnika (1:8) § Udoban kamp smještaj u višekrevetnim sobama
§ 3 obimna zdrava obroka dnevno (uključujući vegetarijansku opciju uz prethodnu najavu)
§ Sedmični program ispunjen sportskim, odgojno‐obrazovnim i zabavnim sadržajima
§ Kvalitetan progam obilaska turističkih ljepota Bosne i Hercegovine.

Kako se prijaviti

Korak 1

Nakon što ste odabrali odgovarajući program (datum), pošaljite e‐mail na info@bhfuneducamp.com sa tačnim podacima putem kojih možemo stupiti u kontakt sa Vama.

Korak 2

Naš tim će Vas kontaktirati i dostaviti Prijavni obrazac. Tim Vam ostaje na raspolaganju za sve upite vezane za program kampa, sigurnosne mjere, smještaj i dostupne sadržaje (uključujući odabir hrane) i ostale značajne informacije.

Korak 3

Uz Prijavni obrazac, od učesnika će se tražiti da dostave kopiju pasoša putem elektronske pošte na info@bhfuneducamp.com.

Korak 4

Po primitku dokumentacije rezervisati ćemo mjesto u skladu sa odabranim programom (datumom učešća u kampu) i poslati podatke i instrukcije o uplati depozita (bankovni račun). Da biste osigurali svoje rezervisano mjesto, potrebno je izvršiti plaćanje za traženi datum u cjelosti. Kašnjenje s uplatom depozita može rezultirati time da vaše mjesto bude ustupljeno drugom učesniku, pa Vas molimo da po primitku potvrde što prije završite ovaj korak kako biste izbjegli razočaranje.

Korak 5

Nakon što primimo Vašu uplatu depozita, izdat ćemo Pismo potvrde o rezervaciji i uplati, te poslati Vodič za roditelje i učesnike u kampu.

Za sve ostale podatke i pitanja koje imate organizatori BHFunEduCamp Vam ostaju na raspolaganju.
Možete nas posjetiti na našoj adresi u Sarajevu: Insider, Zelenih beretki 30, 71000 Sarajevo, kontaktirati putem elektronske pošte na info@bhfuneducamp.com ili telefona: Lejla Brčkalija + 387 61 15 98 15 i Adnan Vlajčić + 387 61 19 05 91.