News & Updates

Poštovani,
Imamo zadovljstvo obavijestiti Vas da možete slušati Bosanskohercegovački Radio Malme (emisiju na bosasnkom jeziku) ma gdje bili, širom svijeta, posredstvom webbradia. Ovaj program možete slušati preko kompjutera, tabletica ili pametnih telefona. Emisja se emituje ”uživo” svake nedelje od 11.00 do 13.00. na ovom linku:

BH RADIO MALME: http://tunein.com/embed/player/s9650/

Za sve one koji propuste direktno slušanje svaka emisja se snima pa je dostupna narednih sedam dana (do slijedeće emisje) na linku:

http://bhmedia.se/bhradio/emisije/bhr.mp3

Naravno sve ove podatke, i još mnogo toga, možete naći i na našoj webb stranici: http://bhmedia.se/

Bosanskohercegovački Radio Malme je nedavno proslavio i 25 godina svoga rada i djelovanja (tačnije 30.11.2020.), a do danas je realizovao 1555 programa.
Urednik ovog radia i osnivač, 1995. godine je Miralem Pervizović koji je prije rata, 15 godina radio na Radio Banjaluci što je dobro znano posebno banjalučanima i čije su emisje i priloge nekada rado slušali.

Ova emisja se već sluša po cijelom svijetu i u program se na direktan ili indirektan način (preko poruka) uključuju slušaoci iz BiH, Slovenije, Hrvatske, Austrije, Njemačke, Danske, Velike Britanije….

Do sada je preko 3000 gostiju prodefilovalo kroz ove programe, a i svi vi ste dobrodošli.

(https://mojabih.oslobodjenje.ba/vijesti/bh-radio-malme-uskoro-slavi-25-godina-postojanja/3607 )

 

Srdačni pozdravi

Redakcija BH Radia