News & Updates

Ove godine BH UK Network proslavlja 25 godina uspješnog rada. Tim povodom već smo organizovali 2 manifestacije a do kraja godine planiramo jos dvije. Na našu adresu pristigle su mnoge čestitke od organizacija i pojedinaca. Danas nas je obradovala čestitka Udruženja građana Patriote Podrinja, u kojoj između ostalog piše:

“Ovim putem Vam se, prije svega, želimo iskreno zahvaliti, na Vašem nesebičnom radu i zalaganju za sve bosance i hercegovce. Hvala što prepoznajete prave vrijednosti, pa svojim obilježavanjem ne dozvoljavate da se genocid u Srebrenici zaboravi. Istinski smo zahvalni i  čestitamo Vam na svim dosadašnjim postignućima i što držite naš narod na okupu, čak i u inostranstvu, što mislimo da je jako važno. Iskrene čestitke povodom 25.godišnjice i u budućnosti Vam od srca želimo još bolje uspjehe.

Srdačan pozdrav od nas i svih članova našeg Udruženja.”

U potpisu ove drage i lijepe poruke su Mujo Delić i Sadik Omerović, predsjednik i potpredsjednik Usruženja.

Zahvaljujemo se Udruženju na lijepim željama. Takođe se zahvaljujemo predsjedniku Udruženja, gospodinu Muji Deliću i njiegovoj porodici koji već dugi niz godina nesebično pomažu pri organizovanju komemoracija za žrtve Srebreničkog genocida.

 

BH UK Network