News & Updates

U nezapamćenoj tragediji u Posušju smrtno je stradalo osam mladih između 18 i 19 godina, potvrdio je komesar MUP Zapadnohercegovačkog kantona Milan Galić.

Posušje je potresla velika tragedija zbog pogibije osmoro mladih od posljedica gušenja plinom, a povodom ovog događaja oglasio se i prvoligaški klub iz ovog hercegovačkog grada.

Preminuli Stjepan Jukić (19) bivši je golman Posušja koji je za ovaj klub branio u omladinskoj ligi BiH Jug u kategorijima kadeta i juniora.

Doviđenja anđeli… Marija, Mia, Stipe, Ivane, Mirela, Žana, Stipe neka vas Bog dragi i anđeli čuvaju, a uz Boga i anđele vaš prijatelj i anđeo Stjepan Jukić čuvat će vas, kao što je i čuvao gol svog fudalskog kluba iz Posušja – poručili su iz ovog kluba.

Podsjećamo, u vikendici kod Posušja pronađeno je osam beživotnih tijela mladih osoba koje su proslavljale Novu godinu. Pretpostavlja se da je uzrok smrti gušenje, ali zvanični uzrok biće poznat nakon uviđaja i obdukcije tijela. Osam preminulih pronašle su osobe iz susjedne vikendice koje su takođe slavile Novu godinu.