News & Updates

Dan obilježavanja 24.susreta bosanskohercegovačkih dopunskih škola u Velikoj Britaniji se bliži. Zagazili smo već u treću deceniju kontinuiranog održavanja ovakvih skupova koji su već postali tradicija. Ovaj skup godinama je postajao sve veći, pa je vjerovatno jedan od najvećih skupova Bosanaca i Hercegovaca koji žive na Ostrvu i kojima je ovo jedinstvena prilika da se vide i osvježe stare uspomene i sklope nova prijateljstva.

Pozivamo Vas da svojim prisustvom u prostorijama “Tile Cross”  Akademije 17. juna sa početkom u 9.30 sati uveličate ovaj događaj.

Pokrovitelj ove tradicionalne manifestacije koja se već u kontinuitetu održava više od dvije decenije  je BH UK Network ( zajednica bh udruženja u Velikoj Britaniji), a domaćin ove godine je BH Asocijacija Birmingham. 

Pripreme oko organizacije su uveliko u tijeku te očekujemo bogat kulturno – zabavni program. Dragi domaćin iz Birmingham će se i ove godine potruditi da svojim gostima požele iskrenu i prijatnu dobrodošlicu.

S obzirom da se svake godine granice organizacije i okupljanja pomjeraju u pozitivnom smislu, ne sumnjamo da će i ovogodišnji susret donijeti nova prijatna iznenađenja te nezaboravno druženje u srcu Velike Britanije. 

Pridružite nam se da se zajedno družimo i poslušamo šta su naši mladi ambasadori pripremili za nas.

BH UK Network