News & Updates

 

Dragi Bosanci i Hercegovci,

Dan obilježavanja 23.susreta bosanskohercegovačkih dopunskih škola u Velikoj Britaniji se bliži. Zagazili smo već u treću deceniju kontinuiranog održavanja ovakvih skupova koji su već postali tradicija. Ovaj skup godinama je postajao sve veći, pa je vjerovatno jedan od najvećih skupova Bosanaca i Hercegovaca koji žive na Ostrvu i kojima je ovo jedinstvena prilika da se vide i osvježe stare uspomene i sklope nova prijateljstva.

Pokrovitelj ove tradicionalne manifestacije koja se već u kontinuitetu održava više od dvije decenije  je BH UK Network ( zajednica bh udruženja u Velikoj Britaniji), a domaćin ove godine je BH Asocijacija Coventry. 

Pozivamo Vas da svojim prisustvom u prostorijama “Sydney Stringer”  Akademije sa početkom u 10 sati uveličate ovaj događaj. I ove godine kao i prethodnih, pripreme oko organizacije još jednog tradicionalnog skupa bh.dopunskih škola  su uveliko u tijeku te očekujemo pripremljen bogat kulturno – zabavni program. 

Dragi domaćin iz Koventrija će se i ove godine potruditi da svojim gostima požele iskrenu i prijatnu dobrodošlicu.

S obzirom da se svake godine granice organizacije i okupljanja pomjeraju u pozitivnom smislu, ne sumnjamo da će i ovogodišnji susret donijeti nova prijatna iznenađenja te nezaboravno druženje u srcu Velike Britanije. 

Pridružite nam se da se zajedno družimo i poslušamo šta su naši mladi ambasadori pripremili za nas.

BH UK Network