News & Updates

U popodnevnim satima u nedjelju u organizaciji bh.asocijacije Coventry i BH UK Networka, organizovano je sportsko druženje povodom 25.godina BH UK Networka. 

Sportsko druženje je bilo otvoreno za sve zainteresovane različitog uzrasta. Okupili su se bh.građani iz Londona, Birmingama, Koventrija, Hertfordshire, Mancehstera i Nottinghama kako bi  zajedno proslavili 25 godina krovne organizacije bh.udruženja u Velikoj Britaniji. Prisutni su na ovaj način ujedno i pokazali sportsko umijeće i duh.

U okviru druženja, organizovane su revijalne utakmice. Učešće u utakmicama su uzeli i najmlađi, naši pioniri i juniori, na kojima svijet ostaje. Svim učesnicima su dodijeljene medalje sa znakom 25.godina BH UK Networka kao znak zahvalnosti. 

Druženju su prisustvovali i predstavnici BHFanaticos-a, i BH Veterani iz Londona. Uručene su nagrade i priznanja; Admiru Švraki, vođi BHFanaticosa, za bodrenje reprezentacije BiH; Sabahudinu Seldumoviću, predsjedniku bh.udruženja Hertfordshire i predstavnicima BH Veteranima iz Londona. 

Nakon sportskih aktivnosti, nezaboravno sportsko druženje se nastavilo. 

Zahvaljujemo se još jednom bh.asocijacijij Coventry na toploj dobrodošlici i dobroj organizaciji.