News & Updates

Dragi Bosanci i Hercegovci,

Dan obilježavanja 25.susreta bosanskohercegovačkih dopunskih škola u Velikoj Britaniji se bliži. Zagazili smo već u treću deceniju kontinuiranog održavanja ovakvih skupova koji su već postali tradicija.

Ovaj skup godinama je postajao sve veći, pa je vjerovatno jedan od najvećih skupova Bosanaca i Hercegovaca koji žive na Ostrvu i kojima je ovo jedinstvena prilika da se vide i osvježe stare uspomene i sklope nova prijateljstva.

Pozivamo Vas da svojim prisustvom u prostorijama “St. Luke”  škole 8. juna sa početkom u 10.00 sati uveličate ovaj događaj.

Pokrovitelj ove tradicionalne manifestacije koja se već u kontinuitetu održava dvije i po decenije  je BH UK Network ( zajednica bh udruženja u Velikoj Britaniji), a domaćin ove godine je BH Asocijacija Hertfordshire. 

Pripreme oko organizacije su uveliko u toku te očekujemo bogat kulturno – zabavni program. Dragi domaćin iz Hertfordshira će se i ove godine potruditi da svojim gostima požele iskrenu i prijatnu dobrodošlicu.

S obzirom da se svake godine granice organizacije i okupljanja pomjeraju u pozitivnom smislu, ne sumnjamo da će i ovogodišnji susret donijeti nova prijatna iznenađenja te nezaboravno druženje.

Pridružite nam se da se zajedno družimo i poslušamo šta su naši mladi ambasadori pripremili za nas.

BH UK Network