News & Updates
Poštovani ja se zovem Admir Salkić, rođen sam 27.11.1991.
Prije 10 godina moji bubrezi prestali su sa radom i od tad sam osuđen na Hemodijalizu, svako drugi dan po 4h i tako već 10 godina. Potrebna mi je transplatacija bubrega.

Molim vas ako možete da mi pomognete jer meni je svaki dan bitan moj život je uništen na Hemodijalizi. I moja majka isto ide na Hemodijalizu vec 3 godine. ja idem u 1 smjenu i dolazim kući ona ide u drugu smjenu, na isti aparat gdje ja budem dijaliziran. Mi smo očajni voljeli bi i ja i ona da se makar ja spasim da dobijem bubreg i počnem živjeti nekim novim životom.Jer naši životi su stali, sve nam se svelo na bolest i tugu.

Hitno mi je potrebna vaša pomoć i pomoć dobrih ljudi, da što prije sakupim novac i spasim se ove patnje. Molim vas da objavite moj Apel da što više ljudi čuje za ovo jer ja se ne smijem vode napit žedan sam već 10 godina, na pola litre vode sam dnevno. Moje ruka je sva izbodena poslije dijalize jedva iz auta do kuće dođem, koliko sam slab.Zato vas molim da objavite i da vas nagradi dragi Allah. Ovo vam je preračun iz bolnice troškovi liječenja i moja slika sa dijalize gdje su brojevi žiro računa. Molim vas da koliko god možete da mi pomognete.